Retrogradni Jupiter će potpuno vratiti ova 3 znaka u prošlost! Spremite se jer će trajati sve do 4. februara 2025.
Ilustracija, Foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

astro PROGNOZA

Retrogradni Jupiter će potpuno vratiti ova 3 znaka u prošlost! Spremite se jer će trajati sve do 4. februara 2025.

Retrogradna faza bilo koje planete je njen najbliži pristup Zemlji, što znači „pritisak“ na jednu od sfera života svake osobe.

Objavljeno:

Retrogradni Jupiter imaće veliki uticaj na svih 12 znakova Zodijaka, a nekima će vratiti u život stare partnere, posao, šefove...

Od 9. oktobra do 4. februara čeka nas retrogradni hod Jupitera. Pošto Jupiter proširuje naše ambicije, u retrogradnoj fazi nas tera da razmišljamo o tome koliko nam je potrebno ostvarenje ovih želja i koliko dubljeg rada treba da se uradi za najveći rezultat.

Retrogradna faza bilo koje planete je njen najbliži pristup Zemlji, što znači „pritisak“ na jednu od sfera života svake osobe.

U slučaju Jupitera u Blizancima, ovo je, pre svega, produbljivanje u proces nekog znanja, veštine, kao i proširenje kontakata. Ako ste u periodu od 15. jula do 9. oktobra započeli obuku, novi trgovinski projekat ili neku vrstu projekta u informatičkom biznisu, onda ćete od 9. oktobra 2024. do 4. februara 2025. godine preispitati ovo.

Verovatno ćete morati ponovo da razmislite o tome šta je urađeno, da se vratite prethodnim kontaktima i vezama koje su potrebne za sprovođenje vašeg plana.

Retrogradni Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Retrogradni Jupiter je odličan period za prepravku dokumenata, povratak u školu i uspostavljanje kontakata sa rodbinom. Verovatno je da će pre 4. februara 2025. mnogi od nas takođe želeti da unaprede neku veštinu (pisanje, jezik i vožnja ili podučavanje).

Na koga će retrogradni Jupiter najviše uticati?

Pošto će se planeta kretati unazad u znaku Blizanaca, onda će Blizanci i Strelac (sazvežđe suprotno) morati da se vrate na mnogo načina u prošlost. Na primer, bivšem partneru ili starom radnom mestu, ili ćete možda morati da dokažete i usavršite neku titulu, veštinu.

Da biste uspešnije prošli ovu fazu, trebalo bi da dozvolite sebi da preispitate određene ambicije, kao i odnose, i da ne brinete da će se bivši partneri vratiti; to je normalno za ovaj period.

Retrogradni Jupiter neće biti ništa manje važan za Device, jer se vraća u sektor karijere i statusa, kao i šefova i autoriteta. To znači da će se stari šefovi možda vratiti u živote predstavnika ovog znaka, a takođe će morati da preispitaju svoje planove za karijeru. Moguće je da će doći do „zamrzavanja“ napredovanja u karijeri.

Bonus video:

02:16

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

(Espreso/glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.